Accountmanager Aandrijfsystemen – Nieuw-Vennep

Organisatie

*Vanwege de coronacrisis staat deze vacature on hold.*

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende handelsonderneming op het gebied van aandrijftechniek en besturingstechniek. Daarnaast heeft de divisie aandrijftechniek een eigen productie- en assemblage faciliteiten met diverse bewerkingsmachines voor de vervaardiging van onderdelen. In zowel de aandrijftechniek hebben zij een toonaangevende positie verworven in Nederland en Duitsland door onze klanten slimme oplossingen te bieden voor hun technische aandrijf vraagstukken. Zij doen dit met ruim 50 goed opgeleide en betrokken medewerkers. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf welke volgend jaar zijn 70e verjaardag viert.

Functie

Als Accountmanager Aandrijfsystemen zorg je voor de werving van nieuwe klanten, je bezoekt (potentiële) klanten op basis van afspraken en je ontvangt (potentiële) klanten op kantoor voor het geven van bedrijfs- en productpresentaties. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de uitgevoerde accountplannen inclusief verkoopbudgetten. Je onderhoudt nauwe contacten met de verkoop binnendienst over het selecteren van de juiste toepassing en het tijdig uitbrengen van offertes. Daarnaast zorg je voor opvolging van uitgebrachte offertes. Bij een verworven opdracht zorg je ervoor dat deze wordt overgedragen naar de Productie Manager.
Verder werk je samen met de afdeling Marketing op het gebied van het organiseren van beurzen, seminars en het verzorgen van marketing uitingen via Social Media.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde of AOT of Elektrotechniek
Je beschikt over aantoonbare ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in een technische B-to-B markt
Je bent sterk in zowel relatiebeheer als acquisitie
Je hebt ruime ervaring in de industriële sector
Je kunt goed overweg met Word, Outlook, Excel en PowerPoint
Uiteraard heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
Je kunt jezelf goed presenteren, bent een prettige gesprekspartner en relatiegericht
Je manier van werken is doel- en resultaatgericht
Tot slot ben je uiteraard in het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Een zelfstandige en veelzijdige functie in de techniek binnen een internationale onderneming. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren. We bieden je een fijne werkplek en veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij ruimte is voor jouw initiatieven. Wij bieden een compleet arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een auto van de zaak en een plezierige, informele werksfeer in een enthousiast, dynamisch en ervaren team. Salaris tussen de €4.000,- en € 5.550,- bruto per maand.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.