Besturingstechnicus – Leiden

maart 6, 2019

Organisatie

Wij ontwikkelen verpakkingsmachines voor de farmaceutische, food en non-food industrie. Samen met de opdrachtgevers ontwikkelen wij de verpakkingslijn voor hun specifieke product.
Het hele proces van ontwikkeling tot productie van deze custom-made machines vindt plaats in eigen fabriek.
Omdat iedere machine custom-made is en wij in alle facetten van het proces meedenken met onze opdrachtgever is iedere machine uniek en mede daardoor geen werkdag hetzelfde.

Functie

Als Besturingstechnicus bepaal jij samen met de Software engineer welke besturing er gebruikt wordt voor de specifieke machines. Hierbij maak je onder andere gebruik van bestaande componenten en houd je rekening met de wettelijke verplichtingen en veiligheidseisen die per land kunnen verschillen. Aan de hand van de elektronica-besturingsontwerpen, maak je kastindelingen, I/O lijsten en stroomkringschema’s en verzorg je de recepturen.

Vanaf de conceptfase tot en met de garantieperiode van de machine blijf je betrokken bij het project. In eerste instantie met het engineeringsteam en de Sales engineer. Wanneer de productie van de machine begint, ondersteun je indien nodig de afdeling Elektronica bij het oplossen van problemen in de elektronica-sturingen. Je ondersteunt nadat de machine is geplaatst bij de opdrachtgever de Service Engineers bij het inbedrijfstellen en onderhouden.

Functie-eisen

Als Besturingstechnicus heb je een elektrotechnische of elektronica opleiding op HBO niveau.
Als je een MBO elektrotechnische of elektronica opleiding hebt gevolgd, dan heb je aantoonbare werkervaring als Besturingstechnicus.
Bij ieder project en in iedere fase maak je deel uit van een team, hierdoor is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt.
Vaak lopen er verschillende projecten door elkaar het is daarom belangrijk dat je goed kan schakelen.
Omdat al onze machines custom-made zijn is het goed om oplossingsgericht te zijn.
Je communiceert makkelijk in het Engels.

Aanbod

• Een goed salaris wat past bij je opleiding, ervaring en verantwoordelijkheden.
• Standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar.
• Tijdens je uitgebreide inwerkperiode doorloop je alle facetten van de werkzaamheden, met als doel om uiteindelijk als zelfstandig Besturingstechnicus te werken.
• Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan de pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 035-7200941.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.