BIM Modelleur Installatietechniek – Amsterdam & Amersfoort

Organisatie

Onze opdrachtgever is een multidisciplinaire financieel gezond installatiebedrijf actief in de markten utiliteit en industrie op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De organisatie heeft vele projecten gerealiseerd in zowel nieuwbouw- als ook renovatieprojecten voor industrie, kantoorgebouwen, de zorgsector, (semi-) overheidsprojecten, sportaccommodaties en retail etc.

Functie

Als BIM-modelleur ben je verantwoordelijk voor het vertalen van globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen, op basis van de BIM-methodiek. Je zet je technische kennis in om oplossingen te detailleren en te optimaliseren. Met behulp van 3D-pakketten werk je bijvoorbeeld aan het ontwerp van zorginstellingen, hotels, scholen en/of kantoren.
In situaties die zich niet lenen voor uitwerking met 3D, werk je met AutoCAD. Het 3D-ontwerpen binnen de techniek ontwikkelt zich snel. Je hebt daarom een belangrijke verantwoordelijkheid in het bijhouden, toepassen en uitdragen van die ontwikkelingen.
Je werkt aan grote en kleine opdrachten. Dit gebeurt in toenemende mate driedimensionaal in het programma Autodesk Revit MEP. Je neemt deel aan projectteam waarbij je in overleg een ontwerpen opstelt en dat uitwerkt tot een definitief ontwerp en uiteindelijk een uitvoeringsontwerp. Je overlegt regelmatig met collega teamleden, leveranciers en (onder-) aannemers.

Functie-eisen

• Je hebt een opleiding MBO+ /HBO-Werktuigbouwkunde of Installatietechniek afgerond, de opleiding MIT/HIT-W is een pré;
• Ervaring met 3-dimensionaal modelleren in Autodesk Revit MEP;
• Je hebt een goed analytisch denkvermogen en je kunt nauwkeurig en gefocust werken;
• Je bent een teamplayer en communiceert makkelijk met diverse partijen.

Aanbod

We bieden een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk marktconform salaris conform CAO kleinmetaal.
Daarnaast ontvang je goede secundaire voorwaarden met onder andere een pensioen-, studie- en reiskosten
regeling.
Heb je interesse in deze groei functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie.

Mocht je het plan hebben om als zelfstandige “BIMMER” te starten dan hebben wij enkele projecten op de plank liggen waarmee je een goede start kan maken.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 035-7200941 of 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEREN”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.