Constructeur / Tekenaar Machinebouw – Heemskerk

Organisatie

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een operationele en technische omgeving en direct een bijdrage leveren aan de (door) ontwikkeling van nieuwe onderdelen en/of complete machines. Het is een complexe omgeving die je uitdaagt om je eigen grenzen te verleggen en je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen.

Functie

Uitdagende en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een succesvolle producent van machines, waarbij je de wens van de internationale klanten vertaalt naar een technisch producten/oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, herontwerpen en uitwerken van (deel) machines en installaties en het uitvoeren van berekeningen voor constructies.
Als constructeur / Tekenaar verzorg je, zelfstandig of in teamverband, het ontwerp, de berekening, de detaillering en het tekenwerk van de diverse constructies op het gebied van machinebouw.
Je hebt een goed gevoel voor het snel en creatief oplossen van mechanische (deel)vraagstukken, zonder de functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid en kostenaspect uit het oog te verliezen.
Je maakt ontwerpen en tekeningen met behulp van AutoCAD en Inventor software ten behoeve van de productie en montage afdelingen.

Functie-eisen

– HBO Werktuigbouwkunde
– Ervaring met 3D Cad pakketten (Solid Edge, Solid Works, Inventor)
– Beheersing van de Engelse taal.
– Communicatief, creatief en een praktische, resultaatgerichte instelling.
– Schoolverlaters met relevante stage-ervaring (en die een uitgebreid opleidingstraject willen in gaan) kunnen ook reageren.

Aanbod

Zeer veel afwisseling in de projecten en een collegiale en professionele werksfeer.
De mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en ruime opleidingsmogelijkheden.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste baan, goed salaris, 25 vakantiedagen, 13 atv dagen en een uitstekend pensioenregeling.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kun je contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.