Field Service Engineer Communicatiesystemen – Harderwijk

Organisatie

Onze opdrachtgever voorziet internationale opdrachtgevers in alle continenten van wereldwijde verbindingen via diverse Satelliet en IP netwerkverbindingen. Zij leveren kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, zodat hun klanten snel en effectief kunnen bieden. Hun netwerkverbindingen worden onderhouden en bewaakt door hun Technical Center.

Functie

Ben jij die technische duizendpoot die het leuk vindt om veel te reizen voor het werk? Terwijl je op de dagen dat je wel in Nederland bent deel uitmaakt van een klein, flexibel en gezellig team?

Field Service Engineer Communicatiesystemen

Als Field Service Engineer Communicatiesystemen ben je verantwoordelijk voor de implementatie van maritieme communicatieapparatuur over de hele wereld en je bied technisch support aan bestaande installaties en nieuwe installaties.

Taken:

Als Field Service Engineer verzorg je de installatie en oplevering van de Communicatiesystemen bij klanten. Tevens speel je een actieve rol in de (pre)salesfase van de Communicatiesystemen door intensieve samenwerking met diverse collega’s in Europa en US), de klanten en diverse onderaannemers. In dit kader verzorg je ook de instructie en opleiding van het technisch en bedienend personeel van de klant.
Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de (after)salessupport aan klanten, zowel op locatie als telefonisch. Je maakt hierbij afspraken over o.a. servicecontracten, servicebezoeken, levering van onderdelen en zorgt voor de uitvoering hiervan.
Tevens wordt van je verwacht dat je optreedt als relatiebeheerder, wanneer jij op locatie bent bij de klant ben je de spreekbuis cq visitekaartje van onze opdrachtgever.
Het opleidingsprogramma voor deze functie bestaat uit een training in de USA en NL, die jou bekend zal maken met de Communicatiesystemen en training on the job.
Goede verslaglegging t.b.v. een correcte facturatie.

Functie-eisen

• MBO-4 Elektronica, Elektrotechniek of Telematica
• Meer dan 3 jaar ervaring als Service Engineer
• Je bent commercieel ingesteld, bent klantgericht, beschikt over een groot servicegevoel en
hebt een pragmatische hands-on instelling.
• Betrokkenheid bij het halen van deadlines.
• Je functioneert goed in teamverband maar je kan ook goed zelfstandig werken.
• Kennis van MS Office (Excel, Word en Outlook).
• Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.
• Bereidheid tot 50% te reizen nationaal en internationaal

Aanbod

Salaris afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Doel is vast dienstverband. Gestart wordt echter met een jaarcontract.
Naast een goed salaris ontvang je bij werkzaamheden in het buitenland een dagvergoeding.
25 vakantiedagen per jaar bij 40-urige werkweek. Er kunnen echter tijd voor tijd uren opgebouwd worden met je reistijd buiten werkuren en het weekend. Hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld telefoon, laptop etc. worden ter beschikking gesteld.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: hvrooijen@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.