Hoofduitvoerder Elektrotechniek – Amstelveen

Organisatie

Vanaf september 2018 is de aannemer gestart met de ombouw Tramlijn. De bevatten werkzaamheden die nodig zijn voor het ombouwen van metro/sneltram tot een hoogwaardige tramverbinding tussen Amstelveen en Amsterdam Zuid.

Functie

Het project behelst het doortrekken van een lightrail verbinding vanuit Amsterdam. In dit project gaat het om het aanpassen van de Openbare Verlichting, VRI’s langs de lightrail en voor een opstelterrein komt een beveiligingssysteem en CCTV bij.

Als hoofduitvoerder denk je mee in de voorbereiding van het project zowel technisch als logistiek. Je bent in staat om een dergelijk project als een geoliede machine te laten verlopen. Je bent in staat om vooraf na te denken over de uitvoering van de werkzaamheden. Wat is er enerzijds nodig aan plannen, handleidingen en instructies en anderzijds de aanvoer van mensen, materiaal en materieel.

Functie-eisen

• Een relevante elektrotechnische opleiding en kennis
• Revelante werkervaring
• Kennis van: BRL9101 / NEN3140 (WV) / NEN1010
• Direct beschikbaar
• Bekend met het werken met Lean
• Stress besteding i.v.m deadlines

Aanbod

Een mooi prestigieus infra project.
Het project kan ook worden uitgevoerd door een ZZP’er / Modelovereenkomst.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.