Maintenance Engineer – Ede

Organisatie

Onze opdrachtgever is al decennialang gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van innovatieve producten voor de zakelijke en consumentenmarkt. Het betreft een wereldwijd opererende onderneming dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Ede wordt hoogwaardig geproduceerd. Er heerst een informele werksfeer en de ontwikkeling van zijn medewerkers geeft onze opdrachtgever hoge prioriteit. Door de complexiteit van de producten heeft onze relatie een eigen engineering afdeling vanwaar 5 senior engineers verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en laten bouwen van alle productie machines en utilities.

Functie

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de productiemachines, productiemiddelen en utilities. Deze machines / installaties worden in eigen beheer mede ontworpen en ontwikkeld. Je stelt gerichte verbeter voorstellen op en coördineert vervolgens de implementatie in de productie. Je krijgt de technische verantwoordelijkheid over een deel van de productieplant. Je werkt nauw samen met 2 collega Maintenance Engineers en met de Technische Dienst. Je rapporteert aan de Manager Maintenance.

Takenpakket:

Voorbereiden, uitvoeren, coördineren en ondersteunen van onderhoudswerkzaamheden, zowel periodiek als preventief op werktuigkundig, meet- en regeltechnisch terrein en storingsonderhoud;
Opstellen van onderhoudsplannen;
Opstellen van specificaties voor nieuwe productiemiddelen;
Het initiëren en begeleiden van investeringsprojecten;
Beheren van onderhoudssystemen en werkmethodes;
Begeleiding van Operators in de productie en TD Monteurs;
Opstellen van financiële rapporten aangaande investeringen met als doel de onderhoudskosten te reduceren;
Begeleiding van externe leveranciers tijdens onderhoud werkzaamheden;
Deelnemen aan multidisciplinaire projectteams.

Functie-eisen

HBO in de richting SWTK, Algemene Operationele Techniek (AOT), Procestechniek of Werktuigbouwkunde;
2 jaar relevante ervaring als Maintenance / Proces Engineer;
Je kunt goed de bijzaken onderscheiden van de hoofdzaken.

Aanbod

Als Maintenance Engineer is geen enkele dag hetzelfde. Je werkt in een dynamische productieomgeving met een informele werksfeer. De productie is continu in ontwikkeling en de afdeling Engineering en Maintenance is zeer actief om het productieproces te verduurzamen.
Je ontvangt een meer dan goed salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 3000 en € 4250,- bruto per maand. Daarnaast is er een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden. Zo heb je een einde jaarsbonus en krijg je 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen per jaar. Er zijn ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 035-7200941 of 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.