Opzichter Onderhoud & Beheer Warmtetechniek – Amsterdam

juni 16, 2017
Niet gecategoriseerd

Organisatie

Voor onze opdrachtgever Nuon Warmte zoeken wij voor vast een ervaren Opzichter Onderhoud & Beheer.

Binnen Nuon Warmte voorzien ze een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte én koude. Dit doen zij door het benutten van industriële restwarmte en lokale koudebronnen, zoals meren. Zij leveren hiermee een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en onze klanten profiteren van maximaal comfort. De organisatie realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Zij zijn met onze unit verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant.

Functie

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Opzichter Onderhoud & Beheer

De primaire taak van de opzichter is toezicht houden op de werkzaamheden van de aannemer, maar als opzichter in beheer vervul je daarnaast ook een assisterende rol aan de beheerder(s). Je kerntaken zijn o.a.:
• Analyseren van storingen in secundaire en primaire leidingsystemen en installaties
• Voorbereiden en coördineren van geplande en ongeplande werkzaamheden die worden uitgevoerd door de aannemer of Nuon monteurs
• Toezien op de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden door de aannemer oa controleren of onze technische richtlijnen en kwaliteitseisen worden nageleefd.
• Toezien en borgen van veiligheid tijdens uitvoering van de werkzaamheden
• Communiceren met belanghebbenden (o.a. klanten, aannemers, buurtbewoners en gemeenten)
• Storingsdienst lopen in de rol van storingsmonteur: een aantal weken per jaar zit je in de storingsdienst. Je voert buiten kantoortijden monteur werkzaamheden uit aan onze leidingen en installaties dit is een dienst van 24/7 van donderdag t/m donderdag.

Functie eisen

In deze functie is het belangrijk dat je een pro-actieve instelling hebt, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt en over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt om de optimale prestaties te realiseren. Daarnaast vragen ze:

• Een relevante afgeronde technische MBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde en/of Installatietechniek (Niveau 4).
• Rijbewijs B.
• Je woont binnen één uur rijden met de auto vanaf Amsterdam.
• Werkervaring of technische vakkennis op het gebied van centrale verwarming en/of installatie techniek in de rol van werkvoorbereider

Aanbod

Een zeer zelfstandige functie bij een groeiende organisatie waarbij de balans van werken en privé goed geregeld is.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 020-3118484.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.