Over ons

Home Over ons

Techniek, onze passie. Als Bèta Recruitment al sinds 2005, maar in hart en nieren al veel langer. We vinden dat techniek pas tot zijn recht komt wanneer de juiste mensen ervoor worden ingezet. Of het nu om elektrotechniek gaat, installatietechniek of om werktuigbouwkunde; specialisten maken het verschil.

Daarom brengen wij de wereld van techniek en de technische experts graag bij elkaar. We vormen de schakel tussen het werk dat moet worden gedaan en de professionals die het uitvoeren. Dit zijn MBO, HBO en WO opgeleide technici die voor vaste functies of (interim) projecten worden ingezet.

Wat kunnen wij voor u doen?
Als Bèta Recruitment staan wij voor:

Flexibiliteit: Voor u als werkgever zou flexibele inzet van medewerkers ideaal zijn. Het is alleen steeds lastiger te realiseren. Daarom nemen wij het risico uit handen door kandidaten op projectbasis te plaatsen.

Loyaliteit: Trouw blijven aan degenen die vertrouwen in ons stellen. Deze loyaliteit beloven wij onze opdrachtgevers en kandidaten. We krijgen het gelukkig ook al jarenlang terug.

Kennis: De juiste mensen voor de uitdaging vinden? Dat vergt kennis. Van mensen én techniek. Daarom zijn onze consultants technisch opgeleid. Zo spreken zij de taal van techniek.

Secuur: Uw tevredenheid staat voorop. Als opdrachtgever en als kandidaat. Daarom zullen wij moeten zorgen voor de juiste match. We gaan dan ook secuur met de selectieprocedure om en handelen het administratief conform de NEN 4400 af.