Project Engineer (Jr & Sr) – Amsterdam

Introductie

Onze opdrachtgever is een adviesbureau voor ontwerp, planning en project management voor gebouw gebonden installaties en industriële projecten. Je komt op een jong kantoor terecht die ook nog eens groeit.

Functie

De Project Engineer ET Installatietechniek ontwerpt en coördineert activiteiten van (internationale) projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van projecten voor alle technische disciplines en eventueel het houden van toezicht op de uitvoering van projecten inzake de gebouw gebonden installaties.
Dagelijkse werkzaamheden:
– Het vervaardigen van programma van eisen;
– Het vervaardigen van totale ontwerpen inclusief de besteksomschrijving;
– Het verzorgen van de tekeningen m.b.v. AutoCad / Revit.;
– Het voeren van overleg met opdrachtgevers en andere ontwerp-partners;
– Het voeren van projectadministratie;
– Overleg met collega’s van andere technische disciplines.

Functie-eisen

Een ervaren MBO Elektrotechniek of een starter HBO Elektrotechniek. Eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen. Voor de Sr. Engineer vragen wij minimaal 5 jaar werkervaring in Utiliteit/Industrie en bij voorkeur als engineer. Praktisch ingesteld persoon met gevoel voor techniek. Pakt zaken snel op en ziet commerciële kansen.

Aanbod

Je werkt in een internationale omgeving met goede doorgroei mogelijkheden bij een jong technisch innovatieve organisatie. Een goed salaris met dito emolumenten. Er zijn mogelijkheden om intern buiten Nederland te solliciteren.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van Rooijen. Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl
Telefoon: 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEREN”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.