Project Manager – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever behoort tot één van de marktleiders op het gebied van het faciliteren van datacenters.
Onze opdrachtgever verzorgt de faciliteiten en garandeert de continue beschikbaarheid van de bedrijfskritische diensten op het gebied van stroomvoorziening, koeling en beveiliging.
Klanten zoals overheidsorganisaties, financiële instellingen, telecommunicatiebedrijven en service providers huisvesten hier hun ICT apparatuur.

Functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de planning en de coördinatie van alle ‘nieuwe’ projecten binnen het datacenter. Alle uitbouw- verander- migratie- en upgrade projecten vallen onder je hoede. Je zult volledig met klanten en interne medewerkers, contractors in wisselwerking staan die de diensten overeenkomstig onze beleid, systemen, processen en procedures dienen te leveren. Dit alles om er voor te zorgen dat de faciliteiten volgens de hoogste normen worden geleverd, die technisch correcte oplossingen verstrekken en toelaten dat de centrale diensten worden geleverd met maximum toegevoegde waarde, tegen competitieve tarieven.

Functie-eisen

• HBO/WO werk en denkniveau.
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Elektrotechniek en Installaties; UPS, Power, Cooling, Security etc. in bij voorkeur een datacenter.
• Kennis van Service management (ITIL) is een pré
• Project Management ervaring.
• Je bent een teamspeler maar je bent het boegbeeld voor anderen
• Sterke People Management capaciteiten.
• Je bent vindingrijk, pragmatisch en flexibel.
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
• Je draagt graag bij aan de technische en persoonlijke ontwikkeling van onze interne medewerkers en identificeert eventuele opleidingsbehoeften.

Aanbod

Salarispakket bruto per jaar tot max. € 85.000,-. Verder krijg je een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: een aantrekkelijke bonusregeling, een zeer goede pensioenregeling (100%), collectieve verzekeringen, een interessante reiskostenvergoeding en volop opleidingsmogelijkheden.
Bovendien vinden zij een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatIe kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEREN”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.