Projectleider Beveiligingstechniek – Amsterdam

Organisatie

De werkomgeving van de Projectleider Beveiligingstechniek:

Voor een middelgroot installatiebedrijf (circa 150 fte) in Amsterdam is de Bèta Recruitment per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van Projectleider Beveiligingstechniek.

Onze opdrachtgever is actief binnen de Elektrotechniek en de Beveiligingstechniek en dan met name brandmeldsystemen en ontruimingsinstallaties. Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap, kwaliteit en bereikbaarheid staan bij deze organisatie hoog in het vaandel.

De onderneming bestaat uit een hechte club medewerkers, waar lange dienstverbanden nog geheel vanzelfsprekend zijn.

Functie

Als Projectleider Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, installatie en inbedrijfstelling van beveiligingsinstallaties; dit kunnen zowel nieuwbouwprojecten als aanpassingen aan bestaande installaties zijn. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever inventariseer je de werkzaamheden. Zodra deze werkzaamheden helder zijn, laat je een ontwerp maken met bijbehorende calculatie en prijsopgave. Na overeenstemming met de klant verzorg je alle stappen die nodig zijn voor een juiste uitvoering van de projecten; dus het selecteren van toeleveranciers, juiste en tijdige levering van componenten/systemen alsmede planning van de werkzaamheden. Ondersteuning vindt hierbij plaats door ervaren Werkvoorbereiders en Engineers.
De projecten zijn langdurig en technische complex; dit betekent dat je als Projectleider een helicopter-view nodig hebt met uitgebreide kennis van zaken. Belangrijk is dat de juiste informatie tijdig aan alle betrokken partijen wordt gecommuniceerd. Omdat de werkzaamheden in nauwe samenwerking met de klant plaatsvinden, dien je te beschikken over communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

Als Projectleider Beveiligingstechniek heb je de volgende bagage:

• HBO Elektrotechniek of gelijkwaardig.
• Minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider Installatietechniek of Beveiligingstechniek.
• Certificaat Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties is een pré.
• Kennis van de NEN2535 en 3140 is een pré.
• Bekend met het werken in complexe omgevingen.

Aanbod

Een resultaat gedreven organisatie met een open, informele en prettige “Amsterdamse” werksfeer.
– Uitdagende functie en verantwoordelijkheid van budget en techniek;
– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak, studie- en pensioenregeling en ADV;
– Ruimte voor eigen initiatief;
– Werkzaam bij een groeiende en gezonde onderneming;
– Vaste baan.

Inlichtingen

Indien je wilt solliciteren of meer informatie wens, kan je contact opnemen met Hans van Rooijen.
Email: hvrooijen@beta-recruitment.nl
Telefoon: 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.