Projectleider Elektrotechniek – Bunschoten

Organisatie

Onze financieel gezonde opdrachtgever houdt zich bezig met het verwerven, ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van hightech gebouwgebonden elektrotechnische installaties. Het betreft integrale energiezuinige oplossingen voor licht/kracht, telematica en gebouwbeheer. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in beveiliging en ICT. Ook het service en beheer is onderdeel van hun activiteiten.

Functie

Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische utiliteitsprojecten, zowel bij nieuwe als bij vaste klanten. Je coördineert en geeft leiding aan jouw projectteam. Dit kan verschillen van grote nieuwbouw projecten, renovaties, service en onderhoud en technisch beheer. Daarnaast voer je acquisitie, heb je intensief klantencontact en denk je actief met jouw klant mee.

Je bent in alle fasen van het project actief bij alle aspecten betrokken. Je bent eindverantwoordelijk voor de toegewezen projecten inclusief voor het technisch ontwerp van het project. Daarnaast bewaak je de realisatie van de planning binnen de opgestelde begroting.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MBO/HBO Elektrotechniek (of vergelijkbaar) en hebt dit bij voorkeur aangevuld met enkele vak gerelateerde cursussen,
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of met delen hieruit.
Je hebt een zakelijke, commerciële, praktische en resultaatgerichte instelling.
Je bent in staat overzicht te houden in complexe situaties.
Je hebt aantoonbare leidinggevende capaciteiten.
Je bent woonachtig in de regio Amersfoort.

Aanbod

• Een dynamische gezonde organisatie met enthousiaste, betrokken collega’s en mooie uitdagende projecten;
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro en meer;
• Auto van de zaak ook privé;
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• Vast dienstverband.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: hvrooijen@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.