Projectmanager – Hoofddorp

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamische ontwikkelaar en producent in de winkels gerelateerde consumenten communicatie apparatuur en presentatie displays, voor hun zoeken wij een ambitieuze en enthousiaste Projectmanager voor grote internationale klanten.

Functie

Als Projectmanager ben je de spil in het ontwikkelingsproces binnen de zelfsturende teams en ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de creatieve ontwerpen van de designers of van hun klanten tot een goed seriematig te produceren product.
Je werkt aan een grote variatie van projecten, producten en klanten en bedenkt efficiënte oplossingen, die binnen budget en de gestelde oplevertermijn kunnen worden gerealiseerd. Je hebt een goed gevoel voor design en bent daardoor in staat pragmatische afwegingen te maken tussen het uiterlijk van het product en de technische aspecten.

Je bent commercieel ingesteld en hebt een goed inzicht in maakbaarheid en kostprijzen zodat je in staat bent klanten goed te adviseren. Je bent flexibel en kan snel schakelen tussen diverse projecten met strakke deadlines en tegelijk ben je een gestructureerd werker die het overzicht behoudt.

Functie eisen

* Een HBO / WO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring in een relevante studierichting, zoals Industrieel Ontwerpen (IPO) of Werktuigbouwkunde;
* We zijn geïnteresseerd om zowel kandidaten te spreken die aan het begin van hun carriere staan als mensen met meer werkervaring, waarbij we bij voorkeur min. 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare industriële productie-omgeving vragen.
* Een stevige persoonlijkheid, die zowel zelfstandig als in teamverband een optimale prestatie kan leveren.
* Sociaalvaardig en communicatief sterk persoon, zowel in de Nederlandse als Engelse taal met goede commerciële vaardigheden.
* Bij voorkeur kennis en/of ervaring in de retail branche.

Aanbod

* Een vaste baan in een dynamische omgeving.
* Een grote variatie in projecten en producten.
* Een moderne werkomgeving, moderne werkwijze in zelfstandige teams en een prima sfeer.
* Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Grafimedia CAO.
* Doorgroeimogelijkheden binnen de functie en het bedrijf.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl.
Telefoon: 035-7200941.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.