Service Planner – Amersfoort

Organisatie

Voor een fabrikant en leverancier van hoogwaardige verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie zijn we op zoek naar een enthousiaste Service Planner die toe is aan een nieuwe uitdaging of een Service Engineer die graag naar kantoor wilt in de functie van Service Planner.

Functie

In de functie van Service Planner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de eigen service monteurs in de Benelux, en verzorgt de materialen en het klaarleggen van de onderdelen en daarbij het het juist verwerken van de gegevens en de overige administratieve handelingen.
Door jouw inzet kunnen de service monteur optimaal het werk uitvoeren.
Tevens geef je technisch advies aan klanten en sta je de klant te woord die eventuele een technisch aangelegen probleem heeft. Je bent in de functie van Service Planner communicatief sterk, nauwkeurig, en je schuwt niet om initiatief te nemen.
Als Service Planner werk nou samen met Projectleiders en neemt zo nodig werkzaamheden van hem/haar over.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO-4 WTB middenkader engineering of mechatronica opleiding. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de machinebouw en hebt gedegen interesse in techniek en je hebt praktische ervaring met service en onderhoud van machines en met verpakkingsmachines is een grote pré.
Je kan goed in teamverband werken en je weet onder druk de juiste prioriteit te stellen en controle te houden op de lopende zaken.
In deze functie moet je naast perfect Nederlands ook kennis hebben van de Engelse & Duitse taal.

Aanbod

In deze functie van Service Planner heb je naast een prima salaris een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische en groeiende organisatie en groei & ontwikkel mogelijkheden. Verder kun je rekenen op een uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatIe kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl.
Telefoon: 06-22265555

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Op zo kort mogelijk termijn ontvang je een reactie van de betrokken consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.