Specialist Brandbeveiliging – Den Haag

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Met zo’n 800 professionals sterk, bieden wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur, Luchthavens en Vastgoed.
Zij hebben de ambitie om hun activiteiten de komende jaren flink uit te breiden daarom zijn zij op zoek naar senior professionals, professionals, starters, stagiaires en afstudeerders.
Op dit moment is een vacature voor een ervaren Brandbeveiliging Specialist.

Functie

Als Specialist Brandbeveiliging werk je voornamelijk aan uitdagende high-end projecten en je werkt in een projectteam. Samen met andere specialisten leef je je in de techniek achter de high-end safety techniek. Je bent betrokken vanaf de kick off van een project tot en met de nazorg. Je geeft je input aan het ontwerp van innovatieve oplossingen die de klant ondersteunen. Je bekijkt hiervoor gelijkwaardigheid concepten met bouwkundige en installatie technische oplossingsmogelijkheden, haalbaarheidsstudies, stelt programma’s van eisen en UPD’s op, maakt ontwerpen, kostenramingen en bent betrokken bij de realisatie en nazorg van de brandveiligheidssystemen. Uiteraard is verantwoordelijkheid en zelfstandigheid belangrijk in deze functie.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging met een afgeronde HBO opleiding en minimaal 7 jaar ervaring in het vakgebied brandveiligheidsinstallaties bij voorkeur bij een advies- of ingenieursbureau.
Goede kennis van de NFPA, het bouwbesluit en hiermee verbonden regelgeving, vastgelegd in normen betreffende branddetectie, ontruimingsalarmering en brandbestrijdingsinstallaties, rookwarmte afvoer en andere veiligheidssystemen is een vereiste.
Diploma’s/certificaten van opleidingen/cursussen op gebied van projecteringsdeskundige brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, brandbestrijdingsinstallatie, zoals sprinkler- en blusgasinstallaties zijn een voorwaarde.
Bereidheid tot het volgen van aanvullende opleidingen op het gebied van brandveiligheids- en brandbestrijdingsinstallaties.
Affiniteit met ons werkveld, een stevige technische basis, internationale mobiliteit en flexibiliteit zijn een vereiste.
Een samenwerkings- en klantgerichte instelling en een zelfstandige, initiatiefrijke houding zijn een must.
Communicatieve vaardigheden zijn nodig om in- en extern een goede gesprekspartner te zijn
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede rapportagevaardigheden.
Als persoon word je gekenmerkt door oplossingsgerichtheid, analytisch, accuratesse, zelfstandigheid, samenwerken, sociaal en communicatief.
Tot slot ben je ambitieus en bereid te investeren in je toekomst.

Aanbod

Een vaste baan in een dynamische, innovatie en duurzaamheid omgeving.
Een grote variatie van (internationale) projecten, waarin jij je ideeën en creativiteit kwijt kunt.
Een moderne werkomgeving, moderne werkwijze in zelfstandige teams en een prima sfeer.
Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Doorgroeimogelijkheden binnen de functie en het bedrijf.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.