Technical Support Engineer – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever adviseert haar klanten over industriële automatisering en verkoopt pneumatische componenten, zoals ventielen, cilinders, koppelingen en slangen. R&D, productie en verkoop. De organisatie groeit en zoekt daarom een Technical Support Engineer.

Functie

Als technical Support Engineer kom je het team van nu 14 Engineers versterken. Je werkt nauw samen met de engineers van de Sales binnendienst en Sales Buitendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de behandeling van technisch (complexe) vraagstukken van zowel de Sales Engineers als de klanten. Je geeft de juiste productinformatie, je denkt mee en adviseert over de juiste productoplossingen. Je houdt je niet alleen bezig met bestaande producten maar hebt een belangrijke rol in de productontwikkeling binnen de organisatie. Je bezoekt klanten en begeleidt dit proces van A tot Z. Het afhandelen van garantieclaims behoort ook tot jouw werkzaamheden. Gezien de omvang van ons assortiment zal de nadruk in het begin liggen op algemene productondersteuning waarna het accent meer en meer zal verschuiven richting het bezoeken van klanten en het ontwikkelen van een eigen specialisme.

Functie-eisen

Voor deze technisch afwisselende functie zijn wij op zoek naar kandidaten die beschikken over:

– Een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in een van de volgende opleidingen: Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, AOT, Elektrotechniek, Besturingstechniek;
– Ervaring in een technische, klantgerichte functie;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Aanbod

Ons aanbod:

– Een uitdagende baan, met doorgroeimogelijkheden, binnen een internationaal, informeel bedrijf met een groot en steeds groeiend assortiment.
– Een enthousiast team met technische specialisten.
– Een gedegen inwerkprogramma door onze interne trainer en bijscholing zowel intern als extern.
– Naast een basissalaris een bonusregeling, pensioenregeling en volledige vergoeding van de reiskosten.
– Een werkplek op de mooiste locatie van Amsterdam, met uitzicht op het IJ, op loopafstand van het Centraal Station Amsterdam.

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatie kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: hvrooijen@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.