Technisch Gebouw Beheerder – Utrecht

september 29, 2023

Organisatie

Voor de afdeling Facility Management zoeken wij per direct een Technisch Gebouw Beheerder Kantoren voor een vastgoed beheerder te Utrecht. Betreft tijdelijke functie voor langere periode (voorlopig 1 jaar) voor 36 uur per week.

Functie

De functie van Technisch Gebouw Beheerder maakt onderdeel uit van de afdeling Vastgoed en Infrastructuur en rapporteert aan de Hoofd van de afdeling. Deze afdeling staat opgesteld voor het exploiteren, in stand houden en beheren van gebouwen en technische infrastructuur inclusief de regievoering over de overeengekomen dienstverlening met leveranciers. Het Hoofd Gebouwbeheer is verantwoordelijk voor het integraal organiseren, regisseren en beheren van het beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties binnen de betreffende kantoren en het performancemanagement naar leveranciers.

De functie
Als Gebouwbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen en installaties binnen de kantoorlocaties. Dit doe je in samenwerking met een aantal collega’s waarbij diverse leveranciers op een zodanige manier worden aangestuurd dat de klanten ongestoord kunnen werken. In de huidige beweging die door de organisatie gemaakt wordt, verschuift het accent van een technische functie naar een meer controlerende functie. Operationele werkzaamheden worden steeds meer uitbesteed, waarbij jij toezicht houdt op de kwaliteit en een correcte uitvoering van de werkzaamheden door de verschillende leveranciers van deze diensten. Je werkzaamheden bestaan uit het aansturen, begeleiden en controleren van externe leveranciers die uitvoerende werkzaamheden verrichten aan gebouwen en installaties. Je neemt deel aan het projectteam, bereidt projecten voor en levert input ten behoeve van het opstellen van de meerjaren kosten prognose. Je stelt werkinstructies, procedures en handleidingen op. Daarnaast lever je specialistische ondersteuning bij het oplossen van technische problemen. Ook onderzoek je de specialistische ontwikkelingen op het vakgebied teneinde deze te vertalen naar voor de organisatie bruikbare producten en diensten. Bij toerbeurt draai je bereikbaarheidsdienst; voor een juiste invulling hiervan dien je vanaf je woonplaats binnen 30 minuten op locatie Utrecht aanwezig te kunnen zijn.

Functie-eisen

Voor de functie van Technisch Gebouw Beheerder heb je nodig:
• MBO+/HBO Installatietechniek of Elektrotechniek;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied (mogelijk in de scheepvaart);
• Je hebt ervaring met projectmatig werken en eventueel met resultaatgericht beheer;
• Je hebt kennis, inzicht en een netwerk binnen het vakgebied en de branche.

Competenties:

• Organiseren en monitoren
• Resultaatgerichtheid
• Communicatiekracht
• Veerkracht
• Overtuigingskracht

Aanbod

Een marktconform salaris en emolumenten waaronder een pensioenregeling en reiskosten vergoeding.
Deze functie is ook voor ZZP’ers toegankelijk!

Inlichtingen

Voor reageren of meer informatIe kunt u contact op nemen met Hans van Rooijen.
Email: sollicitatie@beta-recruitment.nl. Telefoon: 06-22265555.

Sollicitatie

Klik op “SOLLICITEER”.
Je ontvangt direct na je sollicitatie automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie van de consultant die deze vacature in behandeling heeft.

No comments

You must be logged in to post a comment.